• Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • 0747.540.573
  • slider1.jpg
  • slider2.jpg
  • slider3.jpg
  • slider4.jpg

 

PE STOC, PERMENENT, IMITATIE LEMN NUC!!!

 

PRET BALUSTRADA ROTUNDA DIN ALUMINIU CU PROFILE IMITATIE LEMN:

A. Vanzare cu montaj inclus, pt varianta STANDARD:

50 Euro / Ml,  montaj inclus, 2 bare orizontale intermediare 

53 Euro / Ml,  montaj inclus, 3 bare orizontale intermediare 

56 Euro / Ml,  montaj inclus, 4 bare orizontale intermediare

+8 Euro / Ml,  pentru fixare laterala

+14 Euro,  coborare mana curenta la capat de scara

Detalii: montantii sunt fixati pe pardoseala, la o distanta de 800 - 850 - 900 mm unul fata de altul sau o treapta DA doua NU in cazul scarilor. Barele ornament sunt fixate direct pe montant. Coturile folosite la intoarcere mana curenta sunt cele variabile. Barele ornament, in cazul scarilor, nu se intorc cu coturi se termina cu dopuri, doar in cazul balcoanelor / teraselor se intorc cu coturi variabile. Inaltimea balustradei HP = 900 - 950 mm deasupra mana curenta. Toate accesoriile sunt eloxate.

 

B. Vanzare cu montaj inclus, pt varianta PREMIUM:

54 Euro / Ml,  montaj inclus, 2 bare orizontale intermediare 

57 Euro / Ml,  montaj inclus, 3 bare orizontale intermediare 

62 Euro / Ml,  montaj inclus, 4 bare orizontale intermediare

+8 Euro / Ml,  pentru fixare laterala

+14 Euro,  coborare mana curenta la capat de scara

Detalii: montantii sunt fixati pe pardoseala, la o distanta de 800 - 850 - 900 mm unul fata de altul sau o treapta DA dau NU in cazul scarilor. Barele ornament sunt fixate pe montant cu suport decorativ. Coturile folosite la intoarcere mana curenta sunt cele variabile. Barele ornament, in cazul scarilor, nu se intorc cu coturi se termina cu dopuri, doar in cazul balcoanelor / teraselor se intorc cu coturi variabile. Inaltimea balustradei HP = 900 - 950 mm deasupra mana curenta. Toate accesoriile sunt eloxate.

 

C. Vanzare cu montaj inclus, pt varianta TOP:

66 Euro / Ml,  montaj inclus, 2 bare orizontale intermediare 

69 Euro / Ml,  montaj inclus, 3 bare orizontale intermediare 

72 Euro / Ml,  montaj inclus, 4 bare orizontale intermediare

+8 Euro / Ml,  pentru fixare laterala

+14 Euro,  coborare mana curenta la capat de scara

Detalii: montantii sunt fixati pe pardoseala, la o distanta de 650- 700 - 750 mm unul fata de altul sau o treapta DA una NU in cazul scarilor. Barele ornament sunt fixate pe montant cu suport decorativ. Coturile folosite la intoarcere mana curenta sunt cele variabile. Barele ornament, in cazul scarilor, nu se intorc cu coturi se termina cu dopuri, doar in cazul balcoanelor / teraselor se intorc cu coturi variabile. Inaltimea balustradei HP = 900 - 950 mm deasupra mana curenta. Toate accesoriile sunt eloxate.

NOTA: preturile sunt exprimate in EURO. Plata se face in Lei la cursul de referinta al ING Bank din data emiterii facturii. Firma noastra este neplatitoare de TVA, TVA ul fiind zero, toate preturile fiind preturi finale de vanzare. Pentru montaj in afara Bucurestiului si Judetului Ilfov se aplica suplimentar o taxa de deplasare in vedere montaj.

 
IMPORTANT: Pentru masuratoare de ofertare, inainte de semnarea contractului si incasarea avansului, firma noastra aplica o taxa de deplasare / masuratoare In Bucuresti, si in Judetul Ilfov, de 200 lei in  afara judetului Ilfov, taxa de deplasare / masuratoare este de 1,8 lei / km x 2.  In cazul semnarii  contractului, taxa  incasata se scade din valoarea toata reiesita.
 
E. Vanzare in regim de KIT cu fixare pe pardoseala
 

43 Euro / Ml,  2 bare orizontale intermediare 

46 Euro / Ml, 3 bare orizontale intermediare 

49 Euro / Ml, 4 bare orizontale intermediare 

KIT ul contine:
     1. Montanti taiati la cote: 850 mm pentru balcoane / terase SAU 850 mm pentru capete scara, respectiv 950 mm intermediari;
     2. Clipsuri pentru montanti taiate la cote egale cu montantii; 
     3. Mana curenta si bare orizontale taiate la cote solicitate de client;  
     4. Articulatii sau conexiuni mana curenta montant; Buloni fixare montant in pardoseala, flanse inferioare mascare fixare pe pardoseala
     5. Coturi variabile de intoarcere mana curenta si bare ornament - pentru scari, respectiv coturi fixe intoarcere mana curenta si bara ornament pentru balcoane / terase
     6. Dopuri de capat pentru mana curenta si bare ornament
 
SUPLIMENTAR:
     7. Pentru fixare laterala pretul KIT ului pentru oricare din variantele de mai sus creste cu: 5 euro / ml. In acest caz, montantii vor fi taiati la cote: 950 mm pentru balcoane / terase SAU 950 mm pentru capete scara, respectiv 1050 mm intermediari;
     8. Pentru fixarea barei orizontale intermediare cu suport decorativa, preturl KIT ului va creste asftel:
                     a) + 2 euro / ml pentru doua bare orizontale
                     b) + 3 euro / ml pentru trei bare orizontale

 

C. Vanzare in regim de DISTRIBUTIE (cu profile la 6 ml), vezi preturi:

1. Profile - AICI

2. Accesorii - AICI

 
 

Balustrada din aluminiu rotunda Imitatie Lemn: Clasic. Simplu. Elegant. Excelent - Pentru generatii intregi.

Balustradele din aluminiu cu bare de siguranta orizontale sau verticale, cu sticla sau combinate (bare de siguranta cu sticla), fie ca vorbim de sistem de profile si accesorii rotunde, fie patrate, fie ca vorbim despre fixarea lor pe pardoseala sau lateral, au aparut din dorinta de a fi varianta mai ieftina din punct de vedere economic (dar cu nimic mai prejos din punct de vedere al duritatii, stabilitatii si designului) a balustradelor din inox.

Odata cu trecerea timpului, nevoia clientilor de a beneficia de rezistenta si designul specific al balustradelor din aluminiu, pe de o parte, iar pe de alta parte de a oferi o nuanta clasica si specifica spatiului prin intermediul amprentei lemnului, a crescut, prin urmare si in baza dezvoltarii permanente a produselor, fabricantii de sisteme din aluminiu au conceput si lansat sistemele de balustrade din aluminiu imitatie lemn, avand la baza asa zisul proces de Sublicromie (impregnarea efectului de lemn pe profile de pe un anumit tip de film)

Elementele din aluminiu (mana curentă şi accesoriile de fixare) sunt executate din aluminiu eloxat, fie în nuanţe lucioase, fie mate, colorile eloxate oferite pot fi: auriu, argintiu, si bronz (café). De asemenea pot fi vopsite electrostatic orice RAL sau imitatie décor lemn (stejar auriu, mahon, nuc, wenge).

Efectele de lemn cele mai uzuale, pe care si noi le oferim cumparatorilor nostrii sunt : Stejar Auriu, Nuc, Mahon si Wenge, pe comanda speciala putand produce si alte nuante efect lemn.

Balustrada din aluminiu imitatie lemn (efect lemn) se poate livra in varianta de profile si accesorii rotunde cat si in varianta de profile si accesorii patrate. In toate cazurile accesoriile sistemelor nu se pot vopsi decat in baza efectului de lemn, nu vor avea amprenta de lemn, sau se pot livra eloxate.

Putem executa montaj de balustrada rotunda sau patrata din aluminiu Imitatie Lemn cu usurinta in orase precum: Giurgiu, Alexandria, Turnu Magurele, Constanta, Tulcea, Braila, Galati, Focsani, Vaslui, Bacau, Roman, Piatra Neamt, Iasi Buzau, Ploiesti (si toate localitatile limitrofe: Slanic Prahova, Valenii de Munte, etc), Pitesti, Ramnicu Valcea, Craiova, Turnu Severin, Resita, Hunedoara, Deva, Brasov (si toate localitatile de pe Valea Prahovei: Breaza, Campina, Comarnic, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Poiana Brasov, etc), Fagaras, Sibiu, Alba Iulia, Sighisoara, Targu Mures, Turda, Cluj Napoca si la cerere in orice oras.

Pentru oferte, detalii tehnice, mostre de produs, termene de livrare, comenzi si orice alte informatii, va rugam se ne contactati telefonic, pe mail, sau sa ne vizitati in Show Room-ul nostru.

www.balustradealuminiuconstanta.ro

- Distibutie si montaj balustrade din aluminiu si sticla in Judetul Constanta si zonele limitrofe -