• Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
  • 0747.540.573

PRET KIT-URI MONTANTI  BALUSTRADE DIN ALUMINIU:  AICI (pg 1 - 2)

 

Prin profesionalismul si experienta noastra, sub atenta indrumare a fabricii noastre si din dorinta de a oferi un pachet de servicii si produse cat mai dezvoltat, venim in intampinarea tuturor partenerilor: distribuitori, revanzatori,clienti finali care doresc sa instaleze sistemele de balustrade in regie proprie, pe langa conlisierea tehnica neingradita cu suportul tehnic cel mai important: Montanti de balustrada din aluminiu atat pe sistemul rotund cat si pe sistemul patrat, gata executati.

Cotele montantilor din aluminiu gata executati sunt standard: 900 mm pentru sistemul cu fixare pe pardoseala, respective 1100 mm pentru sistemul cu fixare laterala.

KIT urile pot fi livrate de la 400 mm lungime pana la 1100 mm, din 50 in 50 mm.

Montantii sunt livrati echipati complet si ansamblati, un kit contine:

    - Montant din aluminiu si capacele ornamentale ce mascheaza canalele de lucru
    - Sistemul de prindere: bulon + flansa inferioara in cazul sistemului de fixare pe pardoseala, respectiv piesa prindere laterala in cazul sistemului cu fixare laterala
    - Piesele de prindere a materialelor decorative: suporti traversa ( doi, trei, sau patru) in cazul montajului cu bare de siguranta, respectiv piese de sticla in cazul montajului cu sticla sau alt material similar.
    - Articulatia (fixa sau mobila) ce conecteaza montantul de mana curenta.
La cerere, piesele de prindere a materialelor pot fi combinate in cazul in care se doreste montajul combinat intre sticla si bare de siguranta

Orice alte accesorii de prindere, fixare, inchidere se comercializeaza separate, in conformitate cu necesitatea proiectului. Mana curenta si barele de siguranta se vor comercializa de asemenea separat, facturarea se face la metru liniar.

Toate balustradele din aluminiu eloxat oferite de firma noastra, au certificare CE, certificari de rezistenta la impact si certificari de tratare a suprafetelor, durata de viata oferita de producator fiind de peste 30 ani.

Pentru preturi KIT balustrade din aluminiu Rotunde sau Patrate va rugam sa vizitati AICI, sectiunea PRETURI.

Oferim clientilor sistemele de balustrada din aluminiu eloxat cu bare de siguranta orizontale, fie in regim de distributie: profile si accesorii - confectia si instalarea fiind in sarcina distribuitorului, fie catre client final gata executate - confectia si instalarea fiind puse la dispozitie de firma noastra, atat in Bucuresti cat si in orice oras din tara. Pentru confectie si montaj, oferim 5 ani garantie.

Cei interesati de distributia sau revanzarea sistemelor noastre de balustrade din aluminiu eloxat, atat la nivel local cat si la nivel national, sunt rugati sa ne contacteze, politica noastra de crestere si dezvoltare s-a bazat inca de la infiintarea societatii pe o structura de vanzare occidentala ce respecta fair-play-ul commercial, astfel incat sa eliminam concurenta neloiala intre noi si distribuitorii sau revanzatorii nostrii.Pentru preturi sistem balustrade din aluminiu eloxat la gata sau componente, vizitati AICI, sectiunea PRETURI.

Pentru oferte, detalii tehnice, mostre de produs, termene de livrare, comenzi si orice alte informatii, va rugam se ne contactati telefonic sau pe mail, sau sa ne vizitati in Show Room-ul.