• Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 • 0747.540.573

 

PRET BALUSTRADA DIN ALUMINIU  CU BARE DE SIGURANTA ORIZONTALE

 

A. Vanzare cu montaj inclus, pt varianta STANDARD:

39 Euro / Ml, montaj inclus, 2 bare orizontale intermediare - ELOXATA

43 Euro / Ml, montaj inclus, 3 bare orizontale intermediare - ELOXATA

47 Euro / Ml, montaj inclus, 4 bare orizontale intermediare - ELOXATA

+ 6 Euro / Ml, pentru fixare laterala

Detalii: montantii sunt fixati pe pardoseala la o distanta de 800 - 850 - 900 mm unul fata de altul sau o treapta DA doua NU in cazul scarilor. Barele ornament sunt fixate direct pe montant.  Coturile folosite la intoarcere mana curenta sunt cele variabile. Barele ornament in cazul scarilor se termina cu dopuri, doar in cazul balcoanelor / teraselor se intorc cu coturi variabile.

 

B. Vanzare cu montaj inclus, pt varianta PREMIUM:

42 Euro / Ml, montaj inclus, 2 bare orizontale intermediare - ELOXATA

46 Euro / Ml, montaj inclus, 3 bare orizontale intermediare - ELOXATA

50 Euro / Ml, montaj inclus, 4 bare orizontale intermediare - ELOXATA

+ 6 Euro / Ml, pentru fixare laterala

Detalii: montantii sunt fixati pe pardoseala la o distanta de 800 - 850 - 900 mm unul fata de altul sau o treapta DA doua NU in cazul scarilor. Barele ornament sunt fixate pe montant CU SUPORT DECORATIV.  Coturile folosite la intoarcere mana curenta sunt cele variabile. Barele ornament in cazul scarilor se termina cu dopuri, doar in cazul balcoanelor / teraselor se intorc cu coturi variabile.

 

C. Vanzare cu montaj inclus, pt varianta TOP:

50 Euro / Ml, montaj inclus, 2 bare orizontale intermediare - ELOXATA

53 Euro / Ml, montaj inclus, 3 bare orizontale intermediare - ELOXATA

57 Euro / Ml, montaj inclus, 4 bare orizontale intermediare - ELOXATA

+ 6 Euro / Ml, pentru fixare laterala

Detalii: montantii sunt fixati pe pardoseala la o distanta de 650 - 700 - 750 mm unul fata de altul sau o treapta DA doua NU in cazul scarilor. Barele ornament sunt fixate pe montant CU SUPORT DECORATIV.  Coturile folosite la intoarcere mana curenta sunt cele variabile. Barele ornament in cazul scarilor se termina cu dopuri, doar in cazul balcoanelor / teraselor se intorc cu coturi variabile.

 

DOTARI SUPLIMENTARE BALUSTRADA ROTUNDA DIN ALUMINIU ELOXAT 

+ 5.50 Euro / Ml, inlocuire mana curenta cu mana curenta rotunda Imitatie Lemn 

+ 9.00 Euro / Ml, inlocuire mana curenta cu mana curenta lemn din fag

+10.50 Euro / Ml, inlocuire mana curenta cu mana curenta rectangulara eloxata

+16.50 Euro / Ml, inlocuire mana curenta cu mana curenta rectangulara Imitatie Lemn

+10.00 Euro / Ml, coborare mana curenta rotunda eloxata la cap de scara

+14.00 Euro / Ml, coborare mana curenta rotunda Imitatie Lemn la cap de scara

 

CONDITII COMERCIALE 

Modalitate de plata standard: 70% avans - 30% la montaj. Plata se face in Lei la cursul de referinta Euro - Leu al ING Bank din data facturarii.

Termen de executie: durata montajului poate varia intre 1 - 15 zile lucratoare in functie de marimea si anvergura lucrarii

Garantie: pentru buna executie acordam 3 (trei) ani garantie. Pentru calitatea produselor se acorda certificat de conformitate in raport cu conformitatea receptionata de la producator, durata de viata a produselor fiind peste 30 (treizeci) ani.

Inceperea lucrarilor: la semnarea contractului si incasarea avansului montajul se va programa la o data ulterioara in functie de agenda de montaj la acea data, disponibilitatea beneficiarului si posibilitatea predarii / primirii frontului de lucru total la data semnarii contractului.

Modalitate de plata alternative:

1. 100% avans - discount suplimentar 5%
2. 50% avans - 50% la finalizarea lucrarii - pretul creste cu 5%
3. 80% avans - 20% la finalizarea lucrarii - discount suplimentar 3%  
 

 

IMPORTANT: Pentru masuratoare de ofertare, inainte de semnarea contractului si incasarea avansului, firma noastra aplica o taxa de deplasare / masuratoare In Bucuresti, si in Judetul Ilfov, de 200 lei in  afara judetului Ilfov, taxa de deplasare / masuratoare este de 1,8 lei / km x 2.  In cazul semnarii  contractului, taxa  incasata se scade din valoarea toata reiesita.
 
 
D. Vanzare in regim de KIT cu fixare pe pardoseala (Profile taite la cote):
 
28 Euro / Ml,   2 bare orizontale intermediare - ELOXATA
 
30 Euro / Ml,   3 bare orizontale intermediare - ELOXATA
 
32 Euro / Ml,   4 bare orizontale intermediare - ELOXATA
 
KIT ul contine:
     1. Montanti taiati la cote: 850 mm pentru balcoane / terase SAU 850 mm pentru capete scara, respectiv 950 mm intermediari;
     2. Clipsuri pentru montanti taiate la cote egale cu montantii; 
     3. Mana curenta si bare orizontale taiate la cote solicitate de client;  
     4. Articulatii sau conexiuni mana curenta montant;
     5. Coturi variabile de intoarcere mana curenta si bare ornament - pentru scari, respectiv coturi fixe intoarcere mana curenta si bara ornament pentru balcoane / terase
     6. Dopuri de capat pentru mana curenta si bare ornament
 
SUPLIMENTAR:
     7. Pentru fixare laterala pretul KIT ului pentru oricare din variantele de mai sus creste cu: 5 euro / ml. In acest caz, montantii vor fi taiati la cote: 950 mm pentru balcoane / terase SAU 950 mm pentru capete scara, respectiv 1050 mm intermediari;
     8. Pentru fixarea barei orizontale intermediare cu suport decorativa, pretul KIT ului va creste asftel:
                     a) + 2 euro / ml pentru doua bare orizontale
                     b) + 3 euro / ml pentru trei bare orizontale
                     c) + 4 euro / ml pentru patru bare orizontale
 
 
E. Vanzare in regim de DISTRIBUTIE (cu profile la 6 ml), vezi preturi:
 

Firma noastra nu este platitoare de TVA, TVA ul fiind zero pentru toate produsele sau serviciile comercializate

 

In cele ce urmeaza va prezentam atat o serie de informatii pe care le-am considerat de interes pentru toti potentialii nostrii clienti referitoare la balustradele din aluminiu cat si o prezentare de ansamblu, in imagini, a sistemului de baustrada rotunda din aluminiu cu bare de siguranta orizontale.
 

Balustrada rotunda din aluminiu cu bare orizontale: Clasic. Simplu. Elegant. Excelent - Pentru generatii intregi.

Scara, terasa, balcon, parapeti, pentru toate sistemul de balustrada rotunda din aluminiu cu bare intermediare de siguranta orizontale are utilizari diverse: case, cladiri comerciale si de birouri, hale, devenind prin simpla utilitate un accesoriu arhitectonic de nelipsit.

Eloxata, fie in nuanta lucioasa fie mata, in varianta clasica de productia: aurie, argintie sau inox (café), eloxata color in variante de productie ce acopera o paleta coloristica larga, vopsita RAL sau vopsite in sublicromie imitatie lemn (Stejar auriu, Nuc, Mahon, Wenghe si alte nuante), balustrada rotunda din aluminiu eloxat, reprezinta varianta mai ieftina dar nu mai putin durabila decat balustrada din inox, dimpotriva.

Balustrada din aluminiu eloxat cu  bare intermediare de siguranta orizontale, poate avea montantii de sustinere dispusi cu prindere laterala sau prindere in pardoseala, in functie de geometria si design-ul fiecarei lucrari in parte.

Toate balustradele din aluminiu eloxat oferite de firma noastra, au certificare CE, certificari de rezistenta la impact si certificari de tratare a suprafetelor, durata de viata oferita de producator fiind de peste 50 ani.

Avantajele de a folosi balustrade din aluminiu eloxat:
- eloxarea este garantata 50 ani;
- nu se exfoliaza, nu-si pierde culoarea;
- se monteaza usor si la nevoie se poate demonta, remontajul fiind de asemenea facil;
- fiind un sistem modular, nu se sudeaza, prin acest mod poata fi montata de orice persoana cu o baza de cunostiinte minime, se evita fumul si riscul de a se arde pardoseala sau peretii;
- confera un design placut spatiului, putandu-se cu usurinta curba dupa raza, vopsi in sublicromie Imitatie Lemn sau electrostatic in orice RAL;
- si nu in ultimul rand este o varianta economica, ieftina, pentru o balustrada in comparatie cu inoxul, diferenta putand ajunge si cu 50% mai putin.
 
Unde puteti monta o balustrada rotunda din aluminiu eloxat cu bare orizontale de siguranta: 
- la malul marii acolo unde briza sarata este dusmanul altor tipuri de balustrade;
- in piscine, acolo unde calcarul ataca metalele;
- hoteluri, vile, pensiuni, case particulare aflate in zone cu ape minerale izotermale sau hipertermale cu diferite compozitii chimice sulfuroase, clorurate, calcice, sodice, care de asemenea sunt dusmanul altor metale ;
- case particulare:pe casa scarii, balcoane, terase, etc, putand-se realiza cu usurinta si alte tipuri de constructii usoare precum foisoare, inchideri de terasa cu acoperis, etc;
- imprejmuire parcari mall-uri;
- imprejmuire piscine;
- blocuri rezidentiale respectabile;

Putem executa montaj de balustrada din aluminiu cu usurinta in orase precum: Giurgiu, Alexandria, Turnu Magurele, Constanta, Mangalia, Tulcea, Braila, Galati, Focsani, Vaslui, Bacau, Roman, Piatra Neamt, Iasi Buzau, Ploiesti (si toate localitatile limitrofe: Slanic Prahova, Valenii de Munte, etc), Pitesti, Ramnicu Valcea, Craiova, Turnu Severin, Resita, Hunedoara, Deva, Brasov (si toate localitatile de pe Valea Prahovei: Breaza, Campina, Comarnic, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Poiana Brasov, etc), Fagaras, Sibiu, Alba Iulia, Sighisoara, Targu Mures, Turda, Cluj Napoca si la cerere in orice oras. De asemenea ne puteti solicita pentru montaj balustrada din aluminiu eloxat, vopsita ral sau imitatie lemn in orice loc din Bucuresti ( sector 1, sector 2, sector 3, sector 4, sector 5, sector 6 ) precum si in orice localitate din judetul Ilfov (Saftica, Snagov, Balotesti, Izvorani, Corbeanca, Otopeni, Chiajna, Rosu, Domnesti, Ciorogarla, Bolintin Deal si Vale, Magurele, Jilava, Bragadiru, Mihailesti, Voluntari, Pipera, Tunari, Afumati, Stefanesti, Berceni, Vidra, Popesti Leordeni, etc)

Cei interesati de distributie sau revanzarea sistemelor noastre de balustrade din aluminiu eloxat, atat la nivel local cat si la nivel national, sunt rugati sa ne contacteze, politica noastra de crestere si dezvoltare se bazeaza  pe o structura de vanzare occidentala ce respecta fair-play-ul comercial, astfel incat sa eliminam concurenta neloiala intre noi si distribuitorii sau revanzatorii nostrii.

Pentru pret balustrada din aluminiu eloxat la gata sau componente cat si pentru alte tipuri de profile din aluminiu, lucrari in aluminiu sau in sticla (standuri si vitrine din sticla, compartimetari din sticla, sisteme de pereti amovibili din sticla, usi glisante, tamplarii din PVC sau Aluminiu, plase insecte, glafuri ferestre, etc) vizitati AICI.

Pentru oferte, detalii tehnice, mostre de produs, termene de livrare, comenzi si orice alte informatii, va rugam se ne contactati telefonic, pe mail, sau sa ne vizitati in Show Room.

Profile - sistem rotund cu bare orizontale

 • 1.jpg
 • 2.jpg
 • 3.jpg
 • 4.jpg
 • 5.jpg
 • 6.jpg

Conexiuni mobile si fixe - sistem rotund cu bare orizontale

 • 1.jpg
 • 2.jpg
 • 3.jpg
 • 4.jpg
 • 5.jpg
 • 6.jpg

Flanse de podea sau pardoseala - sistem rotund cu bare orizontale

 • 1.jpg
 • 2.jpg
 • 3.jpg
 • 4.jpg
 • 5.jpg
 • 6.jpg
 • 7.jpg
 • 8.jpg
 • 9.jpg
 • 10.jpg
 • 11.jpg
 • 12.jpg

Suporti profile si inele mascare / imbinare - sistem rotund cu bare orizontale

 • 1.jpg
 • 2.jpg
 • 3.jpg
 • 4.jpg
 • 5.jpg
 • 6.jpg
 • 7.jpg

Coturi - sistem rotund cu bare orizontale

 • 1.jpg
 • 2.jpg
 • 3.jpg
 • 4.jpg
 • 5.jpg
 • 6.jpg

Dopuri de capat - sistem rotund cu bare orizontale

 • 1.jpg
 • 2.jpg
 • 3.jpg
 • 4.jpg
 • 5.jpg
 • 6.jpg
 • 7.jpg
 • 8.jpg
 • 9.jpg

Ancore de otel si ancore chimice pt fixare - sistem rotund cu bare orizontale

 • 1.jpg
 • 2.jpg
 • 3.jpg
 • 4.jpg
 • 5.jpg
 • 6.jpg
 • 7.jpg
 • 8.jpg
 • 9.jpg