• Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
 • 0747.540.573

 

PRET  BALUSTRADA  ROTUNDA  DIN  ALUMINIU CU STICLA:

A. Vanzare cu montaj inclus, cu fixare sistem balustrada pe pardoseala:

85 Euro / Ml, montaj inclus sticla Clara 8 mm securizata - ELOXATA

89 Euro / Ml, montaj inclus sticla Mata 8 mm securizata - ELOXATA

95 Euro / Ml, montaj inclus  Colorat Bronze 8 mm securizata - ELOXATA

90 Euro / Ml, montaj inclus sticla Clara 10 mm securizata - ELOXATA

95 Euro / Ml, montaj inclus sticla Mata 10 mm securizata - ELOXATA

101 Euro / Ml, montaj inclus Colorat Bronze 10 mm securizata - ELOXATA

91 Euro / Ml, montaj inclus sticla 4.4.2 Clar+clar laminata - ELOXATA

100 Euro / Ml, montaj inclus sticla 5.5.2 Clar+clar laminata - ELOXATA

122 Euro / Ml, montaj inclus sticla 4.4.2 Clar+clar laminata si securizata - ELOXATA

130 Euro / Ml, montaj inclus sticla 4.4.2 Clar+bronze lami. si securizata- ELOXATA

133 Euro / Ml, montaj inclus sticla 5.5.2 Clar+clar laminata si securizata - ELOXATA

           Preturile prezentate sunt pentru suprafete drepte (balcoane, terase, locuri de odihna) pentru scari, preturile se maresc cu  10 Euro / Ml 

 

 

DOTARI SUPLIMENTARE BALUSTRADA ROTUNDA DIN ALUMINIU ELOXAT 

+ 6 Euro / Ml, fixare laterala a balustradei

+ 5.50 Euro / Ml, inlocuire mana curenta cu mana curenta rotunda Imitatie Lemn

+ 9.00 Euro / Ml, inlocuire mana curenta cu mana curenta lemn din fag

+10.50 Euro / Ml, inlocuire mana curenta cu mana curenta rectangulara eloxata

+16.50 Euro / Ml, inlocuire mana curenta cu mana curenta rectangulara Imitatie Lemn

+10.00 Euro / Ml, coborare mana curenta rotunda eloxata la cap de scara

+14.00 Euro / Ml, coborare mana curenta rotunda Imitatie Lemn la cap de scara

+15.50 Euro / Ml, inlocuire profile eloxate cu profile Imitatie Lemn (Accesoriile raman eloxate)

IMPORTANT: Pentru masuratoare de ofertare, inainte de semnarea contractului si incasarea avansului, firma noastra aplica o taxa de deplasare / masuratoare In Bucuresti, si in Judetul Ilfov, de 200 lei in  afara judetului Ilfov, taxa de deplasare / masuratoare este de 1,8 lei / km x 2.  In cazul semnarii  contractului, taxa  incasata se scade din valoarea toata reiesita.

 

B. Vanzare in regim de KIT  cu fixare pe pardoseala (Profile taite la cote):

31 Euro / Ml - ELOXATA

KIT ul contine:
     1. Montanti taiati la cote: 850 mm pentru balcoane / terase SAU 850 mm pentru capete scara, respectiv 950 mm intermediari;
     2. Clipsuri pentru montanti taiate la cote egale cu montantii; 
     3. Mana curenta taiata la cote solicitate de client;  
     4. Articulatii sau conexiuni mana curenta montant, buloni fixare montant in pardoseala, flanse inferioare mascare, piese de sticla cu opritor fie cu fixare intre montanti fie cu fixare in exteriorul montantilor ;
     5. Coturi fixe de intoarcere mana curenta pt balcoane / terase sau coturi variabile de intoarcere mana curenta pt scari
     6. Dopuri de capat pentru mana curenta, flansa fixare mana curenta in perete
 
SUPLIMENTAR:
     7. Pentru fixare laterala pretul KIT ului pentru oricare din variantele de mai sus creste cu: 7 euro / ml. In acest caz, montantii vor fi taiati la cote: 950 mm pentru balcoane / terase SAU 950 mm pentru capete scara, respectiv 1050 mm intermediari;

 

C. Vanzare in regim de DISTRIBUTIE (cu profile la 6 ml), vezi preturi:

1. Profile - AICI

2. Accesorii - AICI

 

In cele ce urmeaza va prezentam atat o serie de informatii pe care le-am considerat de interes pentru toti potentialii nostrii clienti referitoare la balustradele din aluminiu cat si o prezentare de ansamblu, in imagini, a sistemului de baustrada rotunda din aluminiu cu sticla.

 

Balustrada rotunda din aluminiu cu sticla: Clasic. Simplu. Elegant. Excelent - Pentru generatii intregi.

Balustrada din aluminiu cu sticla, are cea mai larga arie de acoperire: case, cladiri rezidentiale, pentru proiecte cladiri comerciale sau de birouri, terase, restaurante, renovari de orice tip, piscine, etc. Pentru scara interioara sau exterioara dreapta sau curba, terasa, balcon, construite pe modelul cu piese pentru sticla fixata intre montanti, pe modelul cu piese pentru sticla fixata in exteriorul montantilor, pe modelul cu profile pentru sticla fixata intre montanti sau in exteriorul lor, sau pe modelul cu spider pentru sticla fixata in exterior, balustrada rotunda din aluminiu cu sticla intregeste personalizarea, eleganta si rafinamentul oricarui spatiu unde sunt instalate.

Prin vastitatea de posibilitati in executia sticlei: simpla securizata de 8 mm, 10 mm sau 12 mm; laminat-securizata 4.4.2 mm, 5.5.2 mm, 6.6.2 mm; simplu laminata 4.4.2 mm, 5.5.2 mm, 6.6.2 mm; clara, mata, vopsita in camp, vopsita cu model, sablata in camp,  sablata cu model, taiata in diferite forme, cu gauri si/sau decupaje pe toata aria panoului de sticla, balustrada rotunda din aluminiu cu sticla intruneste toate cele patru conditii pentru un sistem exceptional: resistenta, panorama nelimitata, estetica perfecta, curatire usoara.

Cu profile si accesorii din aluminiu eloxat, fie in nuanta lucioasa fie mata, in varianta clasica de productie: auriu, argintiu sau inox (café), eloxat color in variante de productie ce acopera o paleta coloristica larga, vopsita ral sau vopsit in sublicormie imitatie lemn (Stejar auriu, Nuc, Mahon, Wenghe si alte nuante) si cu o vasta posibilitate in folosirea diferitelor de tipuri si modele de sticla, balustrada rotunda din aluminiu cu sticla, reprezinta liantul perfect intre siguranta si design impecabil.

In functie de dorinta fiecarui client in parte si de locul de amplasare a balustradei din aluminiu, sticla poate fi inlocuita cu succes de alte materiale: policarbonat, plexiglass, eternit, lemn. Cea mai des intalnita varianta de schimbare a sticlei cu un alt material este: balustrada din aluminiu cu policarbonat, in acest mod se pot realiza cu usurinta GRADURI DIN ALUMINIU CU POLICARBONAT, costurile in comparatie cu sticla fiind evident mult mai mici.

Toate balustradele din aluminiu eloxat oferite de firma noastra, au certificare CE, certificari de rezistenta la impact si certificari de tratare a suprafetelor, durata de viata oferita de producator fiind de peste 50 ani.

Avantajele de a folosi balustrade din aluminiu eloxat:
- eloxarea este garantata 50 ani;
- nu se exfoliaza, nu-si pierde culoarea;
- se monteaza usor si la nevoie se poate demonta, remontajul fiind de asemenea facil;
- fiind un sistem modular, nu se sudeaza, prin acest mod poata fi montata de orice persoana cu o baza de cunostiinte minime, se evita fumul si riscul de a se arde pardoseala sau peretii;
- confera un design placut spatiului, putandu-se cu usurinta curba dupa raza, vopsi in sublicromie Imitatie Lemn sau electrostatic in orice RAL;
- si nu in ultimul rand este o varianta economica, ieftina, pentru o balustrada in comparatie cu inoxul, diferenta putand ajunge si cu 50% mai putin.
 
Unde puteti monta o balustrada rotunda din aluminiu eloxat cu bare orizontale de siguranta: 
- la malul marii acolo unde briza sarata este dusmanul altor tipuri de balustrade;
- in piscine, acolo unde calcarul ataca metalele;
- hoteluri, vile, pensiuni, case particulare aflate in zone cu ape minerale izotermale sau hipertermale cu diferite compozitii chimice sulfuroase, clorurate, calcice, sodice, care de asemenea sunt dusmanul altor metale ;
- case particulare:pe casa scarii, balcoane, terase, etc;
- imprejmuire parcari mall-uri;
- imprejmuire piscine;
- blocuri rezidentiale respectabile;

 Putem executa montaj de balustrada din aluminiu cu sticla cu usurinta in orase precum: Bucuresti,  Giurgiu, Alexandria, Turnu Magurele, Constanta, Mangalia, Tulcea, Braila, Galati, Focsani, Vaslui, Bacau, Roman, Piatra Neamt, Iasi Buzau, Ploiesti (si toate localitatile limitrofe: Slanic Prahova, Valenii de Munte, etc), Pitesti, Ramnicu Valcea, Craiova, Turnu Severin, Resita, Hunedoara, Deva, Brasov (si toate localitatile de pe Valea Prahovei: Breaza, Campina, Comarnic, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Poiana Brasov, etc), Fagaras, Sibiu, Alba Iulia, Sighisoara, Targu Mures, Turda, Cluj Napoca si la cerere in orice oras. De asemenea ne puteti solicita pentru montaj balustrada din aluminiu eloxat, vopsita ral sau imitatie lemn in orice loc din Bucuresti ( sector 1, sector 2, sector 3, sector 4, sector 5, sector 6 ) precum si in orice localitate din judetul Ilfov (Saftica, Snagov, Balotesti, Izvorani, Corbeanca, Otopeni, Chiajna, Rosu, Domnesti, Ciorogarla, Bolintin Deal si Vale, Magurele, Jilava, Bragadiru, Mihailesti, Voluntari, Pipera, Tunari, Afumati, Stefanesti, Berceni, Vidra, Popesti Leordeni, etc)

Cei interesati de distributie sau revanzarea sistemelor noastre de balustrade din aluminiu eloxat, atat la nivel local cat si la nivel national, sunt rugati sa ne contacteze, politica noastra de crestere si dezvoltare se bazeaza  pe o structura de vanzare occidentala ce respecta fair-play-ul comercial, astfel incat sa eliminam concurenta neloiala intre noi si distribuitorii sau revanzatorii nostrii.

Pentru pret balustrada din aluminiu eloxat la gata sau componente cat si pentru alte tipuri de profile din aluminiu, lucrari in aluminiu sau in sticla (standuri si vitrine din sticla, compartimetari din sticla, sisteme de pereti amovibili din sticla, usi glisante, tamplarii din PVC sau Aluminiu, plase insecte, glafuri ferestre, etc) vizitati AICI.

Pentru oferte, detalii tehnice, mostre de produs, termene de livrare, comenzi si orice alte informatii, va rugam se ne contactati telefonic, pe mail, sau sa ne vizitati in Show Room.

Profile - sistem rotund cu sticla

 • 1.jpg
 • 2.jpg
 • 3.jpg
 • 4.jpg
 • 5.jpg

Suporti - sistem rotund cu sticla

 • 1.jpg
 • 2.jpg
 • 3.jpg
 • 4.jpg
 • 5.jpg
 • 6.jpg
 • 7.jpg
 • 8.jpg
 • 9.jpg

Coturi - sistem rotund cu sticla

 • 1.jpg
 • 2.jpg
 • 3.jpg
 • 4.jpg
 • 5.jpg

Dopuri de capat - sistem rotund cu sticla

 • 1.jpg
 • 2.jpg
 • 3.jpg
 • 4.png
 • 5.png

Flanse de podea sau pardoseala - sistem rotund cu sticla

 • 1.jpg
 • 2.jpg
 • 3.jpg
 • 4.jpg
 • 5.jpg
 • 6.jpg
 • 7.jpg
 • 8.jpg
 • 9.jpg
 • 10.jpg
 • 11.jpg

Suporti profile si inele mascare / imbinare - sistem rotund cu sticla

 • 1.jpg
 • 2.jpg
 • 3.jpg
 • 3.png
 • 4.png

Conexiuni mobile si fixe - sistem rotund cu sticla

 • 1.jpg
 • 2.jpg
 • 3.jpg
 • 4.jpg
 • 5.jpg
 • 6.jpg
 • 7.jpg
 • 8.jpg

Ancore de otel si ancore chimice pt fixare - sistem rotund cu sticla

 • 1.jpg
 • 2.jpg
 • 3.jpg
 • 4.jpg
 • 5.jpg
 • 6.jpg
 • 7.jpg
 • 8.jpg
 • 9.jpg